Do pre neki dan Bruno Matos nije imao kvalitet za Zvezdu, a sada je najrealnija opcija u Ljutice Bogdana!

Papiri brazilskog napadača sa generalijama i pasošem već nalaze u rukama pojedinih klupskih radnika. Radi se na tome da Matos bude registrovan do ponedeljka kako bi stekao pravo nastupa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protuv Kairata

Veliki promet, mala zarada. Tako bi mogao da se okarakteriše dosadašnji deo prelaznog roka u Crvenoj zvezdi. Baratalo se poznatim inostranim imenima poput Silvinja i Armenterosa, a izgleda da je srpski šampion spao na Burna Oliveiru de Matosa, momka koji je prošle sezone branio dres Novog Pazara.

Brazilski ofanzivni vezista imao je odličnu sezonu u Superligi, privukao pažnju večitih rivala, ali njegov transfer ne bi imao prefiks “čudnog”, da pre nekoliko sedmica Zvezdan Terzić do slovce nije izjavio da Bruno OIiveira de Matos nema kvalitet za Zvezdu.

Očigledno je da je u tom trenutku prvi operativac kluba trebalo da se ujede za jezik. Na Marakani su svakakva čuda moguća, ali dolazak Matosa je vrlo izvestan. Tome u priog ide i podatak da se njegovi papiri sa generalijama i pasošem već nalaze u rukama pojedinih klupskih radnika.

Radi se na tome da Matos bude registrovan do ponedeljka kako bi stekao pravo nastupa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protuv Kairata.

Obeštećenje Novom Pazaru je prema nezvaničnim informacijama 200.000 evra, a ne zna se koliko će odlični tehničar iz Brazila zarađivati u Ljutice Bogdana.

izvor: Mozzartsport

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO