Dodić: Pobeda plod dobre atmosfere

Trener Novog Pazara Mladen Dodić rekao je posle pobede nad Radničkim (1:0) da su njegovi fudbaleri u dobroj utakmici bili bolji za jedan gol.
Dodić je takođe dodao da je vidljiv pomak u igri.

“Kada stvorite mnogo prilika protiv tima koji prima najmanje golova, znači da ste dobro igrali. Radnički je u prvom poluvremenu imao dve odlične šanse, ali je Zlatko Zečević maestralno intervenisao. Predrag Pavlović je u 28. minutu propustio zicer, što obično dođe na naplatu, ali nismo zaslužili da se to dogodi”, rekao je Dodić novinarima posle utakmice.

Pred oko 2.500 gledalaca na Gradskom stadionu, Novi Pazar je pobedio niški Radnički sa 1:0, a jedini strelac bio je Jasmin Trtovac u 66. minutu.

“Zaslužili smo gol, nismo ga postigli iz akcije, iako smo kroz igru stvarali šanse. Nagrada je stigla posle prekida i odlične reakcije Trtovca. Ovo je plod dobre atmosfere u svlačionici, a vidljiv je i pomak u igri. Trud se uvek isplati”, naglasio je Dodić.

Šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac ocenio je da je domaći tim zasluženo pobedio.

“Imali smo unutrašnje probleme, kao i nekompletan igrački kadar. Delimično, to je opravdanje za nešto slabiju partiju. Prijaće nam pauza u prvenstvu, pokušaćemo da posle nje budemo bolji”, kazao je Rastavac.

On je dodao je da se utakmica odvijala prema njegovim očekivanjima i da je Novi Pazar bio agresivniji.

“Dominirali su i stvarali šanse. U dobrom delu prvog poluvremena bili smo malo zatečeni, nismo ličili na sebe, ali smo kasnije počeli da dolazimo do igre. To je potrajalo do gola, koji nas je poremetio, da bi se potom prenuli i imali neke prilike. Nismo ih iskoristili, ali šanse je imao i Novi Pazar”, dodao je Rastavac.

Posle nekompletnog 12. kola, Novi Pazar je na šestom mestu takmičenju sa 18 bodova, a Nišlije su na sedmoj poziciji sa 16. Zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u šampionatu sledi dvonedeljna pauza. Novi Pazar će u 13. kolu, 14. oktobra, igrati protiv Voždovca u Beogradu, dok će Radnički biti domaćin Spartakuq

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO