Dodić treći put u Novom Pazaru

Novi Pazar – „Privilegija je kada te neki klub po treći put pozove da budeš trener. Svestan sam velikih očekivanja uprave i navijača kluba. Ambicije su plej-off i daću sve od sebe da to i ispunimo“ – rekao je novi trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić. On je rekao da će biti neophodno da se Novi Pazar do kraja prelaznog roka dodatno pojača, posebno u napadu ,jer kako je ocenio „bez golova, nema ni bodova“.

„ Za pet minuta smo se dogovorili. Svestan sam da uprava i navijači, koji vole ofanzivnu igru, imaju najveća očekivanja. Verujem u njih i očekujem da svi zajedno možemo do plej-ofa, iako zadatak nije lak. Smatram da je i ovaj dolazak u Pazar novi stepenik za mene, klub je stvorio imidž u srpskom fudbalu i svake godine mora biti u vrhu“ – rekao je Dodić.

On će debitovati na klupi plavo-belih u subotu protiv Rada koji je uvek nezgodan protivnik „bilo da se igra u Pazaru, bilo u Beogradu“.

„Želimo da upišemo pobedu pred pauzu. Cilj je da je iskoristimo na najbolji način i što spremniji dočekamo nastavak“ – rekao je Dodić i istakao da do meča sa Radom neće menjati ništa u stručnom štabu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO