FK NOVI PAZAR : Mašović peto pojačanje

Armin Mašović (21) je „peta lasta“ Novog Pazara u zimskom prelaznom roku. Ovaj talentovani fudbaler, stigao je iz Kapfenberga, a nastupao je 15 puta za reprezentaciju Austrije do 19 godina.

Mašović je rođen u austrijskom Gracu, a kao pionir je u tri navrata boravio je u kampu Akademije fudbala AS. Zanimljivo je da se tih dana često sretao na terenu u Šutenovcu sa Ademom Ljajićem,pre njegovog prelaska u Partizan.Put ga potom vodi nazad u Austriju,gde je igrao sve do sada,promenivši nekoliko klubova. Inače, ovaj fudbalski biser, koji bi mogao da bude veliko pojačanje plavih, igra na poziciji centralnog i ofanzivnog veznog.

– Velika mi je čast što sam došao konačno u moj voljeni grad,koji je mnogo napredovao u svim fudbalskim segmentima. Takođe je za svakog igrača,pa i za mene,privilegija sarađivati sa tako vrsnim stručnjakom kakav je Milorad Kosanović. Ekipa ima ogroman potencijal, koji će ubeđen sam biti pretočen u kvaliet,odnosno da ćemo se domoći izlaska na evro-scenu.Jedva čekam da istrčim pred najbolje navijače koje sam do sada sa velikim poštovanjem gledao putem televizije i uživo.Zaista su igrač više klubu i srećan sam što sam postao član plave porodice. Trudiću se da opravdam ukazano poverenje uprave kluba, predvođene Nedžadom Dragolovčaninom, rekao je Regionalnoj televiziji Armin Mašović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO