Fudbaleri Novog Pazara otišli u Antaliju

Planirano je da Novi Pazar u Antaliji odigra pet prijateljskih utakmica, a prva je na programu 4. februara protiv gruzijske Sapovnele

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su danas na pripreme u Antaliju, gde će do 14. februara trenirati i igrati kontrolne utakmice. Trener Zoran Marić u Tursku je poveo golmane Mladena Živkovića, Zlatka Zečevića i Jasmina Koča, kao i igrače odbrane Jovicu Vasilića, Denisa Biševca, Jasmina Trtovca, Marka Paunovića, Miloša Tintora, Lazara Pajovića, Nemanju Zlatkovića i Ovusu Kontora.
Na spisku su i vezisti Nemanja Vidić, Dušan Pantelić, Darko Micevski, Dino Šarac, Nemanja Ahčin, Denis Škrijelj, Mirsad Brunčević, Irfan Vusljanin, Almedin Zilkić, Amer Osmanagić, Ensar Bajramlić i Bruno Oliveira de Matos i napadači Vladimir Radivojević, Anes Rušević i Dženan Plojović.

U pazarskoj ekspediciji su i pomoćni treneri Izet Ljajić i Staniša Sretenović, trener golmana Mirko Radulović, kondicioni trener Vladan Popović, sekretar stručnog štaba Saudin Huseinović, fizioterapeut Jasmin Džogović, potpredsednik Almir Brunčević i član klupskog rukovodstva Enes Međedović.

Planirano je da Novi Pazar u Antaliji odigra pet prijateljskih utakmica, a prva je na programu 4. februara protiv gruzijske Sapovnele.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO