Gašić: Mogući i lokalni izbori do kraja godine

Funkcioner SNS i ministar Bratislav Gašić kazao je da se lako može desiti da do kraja godine uz pokrajinske budu održani i lokalni izbori, dok je nerealno očekivati vanredne parlamentarne izbore jer Vlada ima “apsolutnu podršku” građana.

“Možemo da očekujemo da će se pripremati pokrajinski izbori jer im je rok, pripremaće se lokalni izbori, može da se desi vrlo lako da do kraja godine imamo i lokalne i pokrajinske izbore”, kazao je Gašić u Kruševcu, gde je kao ministar odbrane prisustvovao Danu otvorenih vrata u kasarni “Car Lazar”.

Odgovarajući na pitanje da li se razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima, Gašić je kazao da za to ne vidi razlog, te da “samo veliki naučnici razmišljaju o tome”.

On je dodao da ne vidi način na koji bi opozicija izdejstvovala vanredne parlamentarne izbore.

Dodao je da su rezultati Vlade za proteklih godinu dana, dobri i veliki, pre svega u ekonomskoj sferi, te da misli da građani Srbije to prepoznaju i daju apsolutnu podršku Vladi Srbije.

U kruševačkoj kasarni “Car Lazar” danas se održava Dan otvorenih vrata tokom koga građani mogu da pogledaju naoružanje i opremu jedinica Vojske Srbije i obiđu spomen sobe Centra za obuku logistike i Komande za razvoj Rasinske brigade.

izvor: N1

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO