Grad pomaže Atletskom klubu

Novi Pazar – Atletičari Novog Pazara kažu da je podrška lokalne vlasti od velikog značaja i da će izgradnja atletskog stadiona unaprediti uslove za trening i unapređenje ove sportske discipline. Gradonačelnik Novog Pazara upriličio je sastanak sa članovima ovog kluba, koji na takmičenjima postižu brojne rezultate I na taj način predstavljaju ovaj grad u najboljem svetlu.

Atletsku delegaciju ugostio je gradonačelnik dr Meho Mahmutović, kome su se atletičari zahvalili na podršci u postizanju vrhunskih rezultata. Dobra saradnja sa gradskom upravom je od velikog značaja za atletičare. Vest o izgradnji najvećeg stadiona u Srbiji najviše je obradovala sportiste novopazarskog atletskog kluba.

Vrhunskim takmičarima, kakvi su Amela Terzić, Teodora Simović, a i novim nadama Atletskog kluba je od velikog značaja što će uskoro na atletskom stadionu moći da se tamiče pred svojim sugrađanima, što će im kako kažu dati snagu za postizanje još boljih rezulatata.

Atletičari su odavno postali brend Novog Pazara, Sandžaka i Srbije. Jasno je da su njihovi rezulatati inicirali izgradnju velepnog atletskog stadiona.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO