Abdurahmanović: Saradnja sa Vladom rezultirala otvaranjem mnogih filijala u Novom Pazaru

Novi Pazar – „Zahvaljujući dobroj saradnji sa Vladom Srbije, njenim predsjednikom Aleksandrom Vučićem i potpredsjednikom Rasimom Ljajićem, u Novom Pazaru su otvorene mnoge filijale republičkih institucija. Uvjeren sam da će naši sugrađani masovnim izlaskom na izbore, i velikom podrškom našem koalicionom kandidatu nagraditi takvu saradnju i dobre rezultate“, izjavio je član predsjedništva Sandžačke demokratske partije Mirsad Abdurahmanović.
Sve ono što imaju veliki centri u Srbiji, ima i Novi Pazar, predstavništva gotovo svih republičkih institucija. Građani to cijene, jer i sami primjećuju kvalitet i brzinu usluga koje im se pružaju, rekao je Abdurahmanović pozivajući glasače da daju podršku na predsjedničkim izborima kandidatu Aleksandru Vučiću.
“Vlada Republike Srbije, njen predsjednik Vučić i potpredsjednik Ljajić u predhodnom periodu otvorili su filijale svih republičkih institucija. Za Aleksandra Vučića, kada nas pitaju, glasamo i zbog auto-puta preko Pešteri, zbog auto-puta do Sarajeva, zbog izgrađenih škola i najboljeg obdaništa u zemlji, zbog atletskog stadiona. Glasamo i zbog nikada bolje saradnje sa Republikom Turskom a arapskim svijetom. Glasamo za bolju budućnost Srbije i naroda ovog kraja.”, rekao je Abdurahmanović.
On je poručio da od izbornih rezultata u velikoj mjeri zavisi dalji napredak Novog Pazara i Sandžaka.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO