AKCIJA POLICIJE: Uhapšeno devet osoba, zaplenjeni droga i oružje

Policija je uhapsila devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su, u više odvojenih akcija, zaplenili oko 340 tableta opojne droge MDMA, više od 2,5 kilograma marihuane, 35 grama amfetamina, 65 grama heroina, 15 tableta buprenofrina, 800 grama kofeina, pištolj marke CZ i tri elektronske vagice sa tragovima narkotika.
Uhapšenio su K.S. (22), G.F. (20), K.A. (42), S.M. (65), M.N. (22), M.V. (38), Š.D. (24), B.M. (46) i E.M. (33).
U prvoj akciji, policijski službenici su kod osumnjičenog K.S. pronašli 250 tableta opojne droge MDMA.
Tokom druge akcije, kod osumnjičenog K.A. policija je pronašla oko 10 grama marihuane, oko 35 grama amfetamina, 90 tableta MDMA i jednu drobilicu sa tragovima droge, a u stanu osumnjičenog pronađeno je oko 800 grama marihuane, oko 800 grama kofeina, elektronska vagica za precizno merenje i pištolj marke CZ.
Daljim radom, u putnoj torbi osumnjičenog M.N. pronađeno je oko 65 grama heroina, a u prtljagu osumnjičenog V.M. policija je pronašla 15 tableta buprenofrina i elektronsku vagicu za precizno merenje.
U jednoj od akcija, u stanu osumnjičenog E.M. policijski službenici pronašli su oko 600 grama marihuane.
U stanu i drugim prostorijama koje koristi osumnjičeni Š.D., policija je u sportskoj torbi pronašla 11 većih i 77 manjih paketa sa opojnim drogom marihuanom, ukupne težine 1.196,28 grama, digitalnu vagicu za precizno merenje i šest komada municije.
Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO