Avionom jeftinije nego autobusom

[sg_popup id=”4” event=”onload”][/sg_popup]Veliki broj ljudi živi i radi u inostranstvu, daleko od svojih domova. Te razdaljine znaju da budu i više od 2000 km ili 30-40 sati vožnje autobusom. I pored najmoderniji autobusa, najnovije generacije, putevi na tim razdaljinama znaju da budu jako naporni i iscrpni. Cene se kreću od 70 do 200 evra u zavisnosti od destinacije.

Otvarenjem aerodroma u Nišu problem razdaljine i dužine trajanja putovanja više nije problem za sve one koji putuju u Nemačku i druge države Evrope. Osim toga avio kompanije nude promotivne cene avio karta koje su i do tri puta jeftinije od autobuskih a u najgorem slučaju jednake.

Turistička agencija TRAVIO iz Novog Pazar jedan je od glavnih prodavaca avio karata za ovaj deo Srbije. Kako su nam kazali u toj agenciji, broj putnika koji se odlučuje za avio prevoz je u porastu.

-Ovo je fenomenalna prilika za razliku od putovanja autobusom. Često putujem do Dizeldorfa a putovanje autobusom traje i po 30 sati i plus ako se zadržimo na granici, kao poslednji put, kada smo čekali više od 10 sati. Sada za duplo manje novca i za dva sata stižemo odmorni i spremni za rad, kaže jedna od putnica.

U određenom razdoblju su avionske karte za sve destinacije znatno skuplje, to je inače u julu i avgustu, kao i od sredine decembra do sredine januara. Tada su avio karte skuplje zato pokušajte da planirate svoje putovanje i kupovinu svojih avio karata, naravno, možete uz malo više sreće čak i usred leta dobiti dobru cenu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO