Bosanski navijači pogrešili državu

Karta

Neverovatna avantura navijača reprezentacije BiH, koji su umesto na istorijski meč “zmajeva” u Litvaniju, otputovali u Letoniju. 

Navijač fudbalske selekcije BiH, Haris Tresnjo, krenuo je sa grupom prijatelja na utakmicu, ali na njihovu žalost, završili su u pogrešnoj državi. Haris, koji je inače šumar iz Ovčara, za portal vjesti.ba ispričao je šta se dogodilo:

“Ja i mojih nekoliko jarana krenuli smo na utakmicu da navijamo za Bosnu, ali umesto u Litvaniji, mi smo završili u Letoniji. Zaj**ali smo se kad smo kupovali karte za put i nismo primetili da idemo u krivu državu. Kad smo stigli tamo, videli smo mi sve neka tišina, nema naših navijača nigde”, rekao je Tresnjo za portal Vijesti.ba.

“Pitali smo neke ljude, na engleskom, gde su svi i gde se igra fudbalska utakmica. Ispričali smo kako smo došli iz BiH da navijamo za naše, ali su nam se samo smejali i govorili da smo jako daleko od stadiona. Jedan mlađi momak nam je onda došao i objasnio kako smo u pogrešnoj državi i kako se ne igra u Letoniji nego u Litvaniji. Lutali smo još malo glavnim gradom, da se uverimo”, rekao je Haris.

Haris priznaje da nikad nije razlikovao te dve zemlje – Litvaniju i Letoniju – i kako su bili “ljuti na jarana koji im je kupio karte”.

Ali ipak, na kraju su se dobro proveli i u Letoniji. Pronašli su kafić koji je prenosio utakmicu Bosne i Hercegovine i Litvanije, i uz mnogo tamošnjeg piva proslavili uspeh reprezentacije BiH.

“Ovu glupost pamtiću sigurno do kraja života”, završio je Haris.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO