Čuvarka u zatvoru zatrudnela sa osuđenikom na smrt kako bi mu spasila život

422909_ratedr1627824s1_ff

Zatvorska čuvarka Nensi Gonzales(30) mogla bi da bude osuđena za seksualno zlostavljanje, nakon što je zatrudnela sa zatvorenikom Ronelom Vilsonom (33) kome preti smrtna kazna zbog ubistva dva policajca. Par je mislio da će činjenica da je Vilson otac moći da odloži izvršenje smrtne kazne, međutim sada i Gonzalesovoj preti zatvorska kazna.
Sudija u Njujorku je juče odložio donošenje odluke o zatvorskoj kazni Gonzalesove dok on, ali i odbrana i tužitelji detaljnije ne prouče zakonske odredbe koje bi mogle da rezultiraju u kazni od 10 do 14 meseci zatvora za seksualno zlostavljanje.

Par je trudnoćom planirao da na neodređeno vreme odloži izvršenje Vilsonove kazne, međutim, sud nije naseo, a pored toga, Gonzalesova je izgubila i starateljstvo nad sinom jer je uhvaćena kako pod uticajem alkohola upravlja automobilom u kome je vozila i bebu. Uz to, mogla bi i doživotno da ostane na ozloglašenoj listi seksualnih zlostavljača.

Vilson je na smrtnu kaznu osuđen 2007. godine nakon što je 2003. ubio dva policajca koji su bili na tajnom zadatku. Kako je prva smrtna kazna povučena zbog tehničkih razloga, odlbrana se nadala da će sledeći put dobiti blažu kaznu, međutim ishod je bio isti.

sandzakhaber / izvor: blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO