Da li će se ovaj iPhone 8/iPhone 8 Plus koncept obistiniti naredne godine? (video)

645

Apple iPhone 7 i iPhone 7 Plus nisu doneli previše uzbuđenja kada je dizajn u pitanju, u odnosu na svoje prethodnike. Ovo sugeriše da bi naredni iPhone modeli (nazovimo ih iPhone 8/iPhone 8 Plus) mogli imati dosta promena kako na polju dizajna, tako i na polju hardverskih karakteristika. Za sada naravno nemamo ideju šta bi Apple mogao implementirati u naredne iPhone modele, ali su zato tu koncept dizajneri, da nam probude maštu i sugerišu neke elemente koje bi naredni iPhone modeli mogli doneti.

U pratećem videu, prvo što se primećuje jeste displej. U ovom konceptu iPhone 8/iPhone 8 Plus imaju Sharpov Free Form displej, bez okvira oko ekrana, a rezolucija je Quad HD. U displej je implementiran Touch ID senzor, dok je Home taster virtuelni.

Dizajneri zamišljaju ravan kamera dizajn, bez ispupčenja na poleđini telefona. Takođe, glasine pominju da će naredni iPhone modeli imati TSMC čipset, proizveden u 7nm procesu. Naravno, ništa od ovoga nije potvrđeno, jer se radi o željama i konceptu dizajnera, ali bi bilo veoma zanimljivo videti ovakav ili sličan telefon od strane kompanije Apple.

Izvor: WCCFTech