Dodić: Iznenadio me prazan stadion u Novom Pazaru

752

Borac je u Novom Pazaru savladao domaćina 2:0 (Tijago u 47, Mihajlović u 73), a stratega gostiju iznenadile su sablasno prazne tribine na kojima se okupilo oko 300 navijača

Mladen Dodić, trener Borca iz Čačka, bio je izuzetno zadovoljan posle utakmice:
– Nikada u Novom Pazaru nisam vodio utakmicu pred ovako malim brojem gledalaca. Žao mi je što je to tako, dobro pamtim vreme kada je na ovom stadionu bilo i po 10.000 navijača. Ipak, to su problemi s kojima će morati da se suoči Novi Pazar. Mi smo u poslednje vreme napravili dosta pozitivnih stvari u klubu. Imao sam, i kad nam nije išlo, odrešene ruke u radu od strane ljudi iz Borca. I to je jedan od razloga što smo pobedili direktnog konkurenta u borbi za opstanak i što u pozitivnoj atmosferi završavamo polusezonu.

Izet Ljajić, trener Novog Pazara bio je vidno razočaran igrom svog tima:

– Odgovornost uvek ima ime i prezime. Spreman sam da ponesem svoj deo. Ne pamtim da je Novi Pazar od 1980. godine imao turbulentniju situaciju. Prihvatio sam se posla u teškom trenutku, znao sam i s kim radim i zato ne tražim nikakav alibi za sebe. Takođe, znao sam da je Borac kroz poslednje dve utakmice podigao formu i zato sam se s razlogom pribojavao ovog meča. Nama ostaje da uradimo duboku analizu, da se svi pogledamo u oči, a ja sam spreman da iznesem sve stvari o onome šta se i kako dešavalo.

izvor: Zurnal