Dvorana “Pendik” će spremno dočekati finale Kupa Srbije

Odbojka

 

Manje od tri nedelje ostalo je do početka finalnog turnira Kupa Srbije za odbojkaše koji će biti održan u Novom Pazaru.
Prethodnih dana dvoranu Pendik su obišli predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije I RTS-a koji će direktno prenositi mečeve finala Kupa. Prema rečima Čedomira Nedeljkovića, komesara takmičenja Super I Prve odbojkaške lige Srbije dvorana Pendik je skoro spremna I da nedeostaju još neke sitnice koje će do 23. Februara I prve utakmice biti gotove.

“Sigurna sam da će sve biti završeno do prvog meča Novi Pazar-Crvena Zvezda. Neke stvari ćemo pozajmiti što je skroz normalno kada su ovakva takmičenja u pitanju,a ostalo će ljudi iz dvorane završiti u roku” – rekao je Nedeljković. Najviše radnih zadataka ljudima u “Pendiku” dali su iz RTS-a.

“ Treba da sredimo osvetljenje, neke sitnice vezane za struju, ali sam siguran da su tri nedelje dovoljne da sve skockamo” – rekao je enes Pljakić, direktor dvorane “Pendik”.

Ono što se za sada zna je da će ekipe u Novi Pazar stići 22. februara kada će odraditi I prve treninge. Prvi meč je na program u subotu od 15:30h, kada će Novi Pazar odmeriti snage sa Crvenom Zvezdom. Ovaj meč direktno će prenositi RTS, kao i sutrašnji finalni meč od 18h. U drugom polufinalu sastaće se Radnički (KG) I Vojvodina NS.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO