Ekskluzivno – Lišen slobode Semir Koca Jenki

Kako Sandzakhaber saznaje od svojih dobro obavestenih izvora Koca Semir zvani Jenki koji je pre mesec dana izvršio ubistvo na mostu u centru Novog Pazara danas je uhapšen.

pucnjava 1
Podsetimo Fatmir Metić (26), ubijen je pre mesec dana oko 13.30 u centru Novog Pazara, kada mu je u glavu pucao Semir Koca (20), zvani Semir Jenki. U pucnjavi je teško ranjen i Edin Š. (28).
Prolaznici, koji su dali policiji izjavu, naveli su da je ubica iz automobila u pokretu pucao na dvojicu mladića koji su bili na motociklu. Metke je ispalio u trenutku dok su se mimoilazili, a zatim je pobegao ka Gradskom parku, odakle mu se gubi trag. Policija sumnja da su motiv obračuna neraščišćeni računi između njih trojice.
Fatmir Mekić i Edin Š. su odmah prebačeni u novopazarsku bolnicu. Prvi mladić je preminuo na operacionom stolu, dok lekari procenjuju da je Edin Š. van životne opasnosti. Pucnjava se dogodila u samom centru grada, na mostu koji povezuje Gradski trg i Staru čaršiju, u trenutku najveće gužve, jer je utorak pijačni dan u Novom Pazaru.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO