Filip Cepter: Sva hrana i voda u Srbiji su zatrovani!

filip-cepter-1364597378-288956

Sva hrana i voda u Srbiji su zatrovani, tvrdi Filip Cepter, najbogatiji Srbin i vlasnik kompanije „Cepter“, na promociji najnovije kolekcije šerpi.

– Danas niko ne može da kaže da nije istina da nas svaki udisaj, svako parče hrane, svaka čaša vode vodi ka samoubistvu. Voda je još najgora. Imam iskustvo s vodom ovde, sa onom u Monaku, u Italiji, Švajcarskoj… Ovde nema čiste vode, nema! Vodom iz česme može jedino pod da se pere, ali ne i ruke, ni da se koristi za tuširanje i kuvanje. Flaširana voda isto tako… Niko nam nije rekao da je sodijum-fluorid, opštepoznat kao otrov protiv miševa, u svakoj česmovači. Oko 50 odsto flaširane vode u Srbiji dolazi iz česme s dodatkom materije išedol, koja izaziva kancer, što je kriminalnim rečnikom kriminalni atak. Voda iz česme je otrov u kući i može da ošteti mozak, da izazove slepilo… – rekao je Cepter.

On je dodao da se o tome ćuti jer nadležne institucije, iako to sve znaju, ne žele da uznemiravaju javnost, ali i zbog industrijskih lobija koji nam „bukvalno prodaju otrov“.

Iako bi njegove izjave mogle da izazovu ozbiljnu paniku u javnosti, Cepter kaže da s tim nema nikakav problem.

– Neko je rekao: vi uzbunjujete narod 30 godina, vi ste sekta, vi pričate priču. Pa naravno da uzbunjujemo narod. Imate hiljade studija, a u Nemačkoj je sad akcija da šećer treba zabraniti kao drogu, kao heroin… Šećer stvara veću zavisnost od heroina – istakao je Cepter.

– Kad neko uzme čokoladu, mora da zna da to znači tri dana života manje. I ne samo to već će biti 20 godina bolestan, neće biti radno sposoban, biće manje inteligentan, manje pokretljiv, manje će uživati u ljubavi… – zaključio je Cepter, koji nije baš najjasnije objasnio kako će se loša ishrana izbeći upotrebom njegove najnovije šerpe.

Cepter je rekao i da ne želi da u svojoj firmi ima debele zaposlene. Zanet u prezentaciji svog „savršenog proizvoda“, koji je, kako je objasnio, jedini bezbedan za zdravu ishranu, poručio je svojim zaposlenima da biraju hranu.

– I naši generalni direktori umiru sa 50 godina u našoj firmi. Ne može neko da propoveda vodu, a pije rakiju. Ne možemo da imamo debele u firmi. Mogu da vam kažem – nisi u redu, ne prenosiš misiju jer nisi dao primer – rekao je Cepter.

On je rekao i da je u Srbiju uložio 240 miliona evra, a da nije zaradio ništa, već je izgubio 100 miliona evra. Priznao je da malo njegovih firmi u Srbiji posluje pozitivno, ali tvrdi da nikome ništa ne duguje.

Govoreći o nezdravoj hrani, Filip Cepter je ustvrdio da čips može da izazove rane na koži.
– Stavite čips na ruku. Vežite i držite 24 sata i imaćete rupu na ruci – rekao je Cepter, ističući štetnost te namirnice, u kojoj, kako kaže, nema ni mrve krompira.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO