Kamera snimila kako je Cvetanović ubio Bojovića!

ubistvo bojovica

Saša Cvetanović zvani Pitbul, plaćeni ubica koji je prošle nedelje uhapšen u Podgorici, zverski je 29. aprila, tačno u 7.06, u Ulici carice Milice u Beogradu izrešetao Nikolu Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe „zemunskog klana“, piše Informer.

Bezbednosna kamera sa obližnjeg parkirališta zabeležila je svaki detalj tog ubistva. Urednik Informera je imao uvid u ceo snimak, a list ekskluzivno objavljuje dva kadra. Prvi, u kom ubica stoji pored belog kombija i čeka žrtvu, i drugi u kom se vidi kako Pitbul diže pištolj i puca u iznenađenog Bojovića.

Na snimku koji se u istrazi vodi kao krunski dokaz jasno se vidi kako Cvetanović sa saučesnikom dolazi na mesto ubistva, u Ulicu carice Milice u blizini broja 11.

Saučesnik obučen u crno diskretno rukom pokazuje Cvetanoviću gde da stane i odmah zatim odlazi. Plaćeni ubica je na trotoaru žrtvu čekao pet minuta, od 7.01 do 7.06. Nikola nije ni slutio šta mu se sprema, mirno je izašao iz pekare i krenuo niz ulicu, gledajući u fiskalni račun. U ruci mu je bila kesa s burekom i kiflama.

Kada mu je prišao na oko pet metara udaljenosti, Cvetanović je iz torbice munjevito izvukao pištolj i zapucao u Bojovića. Iako pogođen već prvim hicem, Nikola je pao i, valjajući se po trotoaru, pokušavao da izbegne metke. U jednom trenutku, čak je zamalo rukom uhvatio ubicu za nogu! Pitbul je, međutim, iz neposredne blizine ispraznio šaržer u Bojovića i dao se u beg, kada je ovaj prestao da daje znake života.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO