Koje su najbolje funkcije Galaxy Note7 telefona?

1306

Samsungov Galaxy Note7 telefon predstavljen je u utorak uveče, a osim moćnih specifikacija doneo je i niz zanimljivih funkcija i noviteta. Pre svega treba istaći da Galaxy Note7 dolazi sa najboljom funkcijom implementacije GIF-ova viđenom kod telefona. S Pen telefona omogućava da napravite GIF-ove od video fajlova, a čak vam se dopušta da podesite GIF-ove frejm po frejm i da sačuvate fajl niskog ili visokog kvaliteta.

Note7 vam takođe omogućava da sačuvate fotografije, fajlove i kontakte u šifrovani Secured Folder koji samo vi možete da otvorite Iris skenerom. S Pen je opremljen funkcijom prevođenja, pa možete da aktivirate tu funkciju i prevodite bilo šta preko Air komandnog menija. Preko istog menija, možete da aktivirate novu Magnify alatku koja vam omogućava da pogledate bilo šta na ekranu 300 posto povećano od uobičajene veličine.

Jedna od hardverskih nadogradnji o kojoj se nije toliko govorilo je mnogo elastičniji ekran. Gorilla Glass 5 displej bi trebalo da bude 1,8 puta teži od svog prethodnika i u stanju da izdrži padove sa 1,8 metara. Umesto nadogradnje na 4K displej, Samsung je izabrao da poboljša vernost ekrana sa HDR tehnologijom, i to je prvi takav mobilni panel.