Korać – Reflektori početkom prolećne sezone

Novi Pazar – Portparol FK Novi Pazar Režep Korać ponovio je večeras da je ekipi FK Novi Pazar nepravedno suđeno na četiri utakmice i kazao da će na početku prolećne sezone stadion dobiti reflektore.

portparol FKNP Redžep Korać - S.H. Photo
portparol FKNP Redžep Korać – S.H. Photo

Korać je  kazao da je prekinut niz od četiri utakmice bez poraza, nakon čega se podigla velika prašina. “naša ekipa je oštećena od sudije Boška Jovanetića koji je dosudio u kotist kragujevčana” uložen je prigovor i videćemo šta će se po tom pitanju desiti.
“Ovo je četvrti susret kako je naša ekipa oštećena, bili bi u vrhu da nismo ovoliko oštećeni”. kazao je Korać podsećajući da je za svaku pohvalu da ekipa FK Novi Pazar što kako tvrdi govore i svi iz sveta fudbala.
On je pohvalio i navijače Novog Pazara i kazao da su jedni od najboljih. Osam autobusa je bilo u kragujevcu ta podrška puno znači za naš klub
“Sigurno možemo pohvaliti naše navijače koji fer i sportski bodre naš tim, za razliku od drugih koji baš i ne mogu sa time da se pohvale”.
Korać je kazao da je rukovodstvo FK Novi Pazar imalo danas sastanak sa gradonačelnikom gde je prema njegovim rečima kompletirana projektna dokumentacija za izgradnju refletora na gradskom stadionu.
“Nadamo se da će već u prvim utakmicama prolećnog dela prvenstva biti i utakmica u večernjim terminima, ovih dana će biti raspisan tender za izvođača radova”
On je podsetio da FK Novi Pazar ima 21 bod, da se nalazi na sedmoj poziciji i kazao da je utakmica sa radničkim iz NIša od velikog značaja i da očekuje veliku podršku navijača.

izvor. Sandžakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO