LJajić u Sjenici – Da sprovedemo borbu protiv korupcije i kriminala do kraja – video

Novi Pazar – Sjenica – Predsednik SDP Rasim Ljajić boravio je juče u Sjenici i imao sastanak sa članovima mesnih odbora na sastanku su bili prisutni i predsednik OO Prijepolje Eko Hodžić, predsednik OO SDP Sjenica Muriz Turković kao i predsednik GO Novi Pazar Husein Memić.
Ljajić se najpre obratio prisutnim članovima mesnih odbora i kazao da je SDP spremno i sigurno ušla u ove izbore, on je prisutnima kazao da je SDP prvi koalicioni partner sa kojim je najjača politička partija SNS pregovarala o koaliciji ali je takođe kazao da su se svi drugi nudili SNS a da sada optužuju SDP zbog koalicije sa ovom strankom.

Mi smo respektabilan politički faktor u Srbiji, mogli smo da biramo sa kime ćemo ali smo odabrali najjače jer čvrsto želimo da sprovedemo borbu protiv korupcije i kriminala do kraja, i želimo da učinimo više i bolje za ovaj kraj” kazao je Ljajić.
Presdednik SDP kazao je da je uveren da će na predstojećim izborima koalicija oko SNS u Sandžaku osvojiti 50 odsto glasova.
Muriz Turković predsednik OO SDP Sjenica kazao je da je ovo početak predizborne kampanje ove partije u Sjenici i da očekuje da kampanja bude fer i poštena te da želi da se očuvaju dobri međuljudski odnosi.
Ne krijem nadu da očekujem pobedu naše koalicije jer smatram da je ona nešto što je najbolje ponuđeno u ovom momentu i nešto što će ubuduće činiti buduću vlast” zaključio je Turković.
Eko Hodžić predsednik SDP Prijepolje kazao je da mu je drago da vidi koliko energije ima u ljudima sa Peštera te da je poverenje građana u SDP na jednom visokom nivou.
“Čuli ste i od ministra da mi želimo da se u ovoj kampanji bavimo nama, da pokažemo ono šta smo uradili i šta ćemo ubuduće činiti za naše građane” kazao je Hodžić.
On ja kazao da je teška ekonomska situacija i da je teško voditi opštine u krizi i povdukao da je SDP pokazao da to ume da radi, da ima energiju, želju, znanje i volju da pomogne svom kraju.
“Sada ćemo u budućoj vladi imati komotnu većinu koja će moći da brže i bolje radi, koja će moći da putem pristupnih fondova privuče strane investicije”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO