Ljubav je pobedila sve: Ostala uz dečka uprkos njegovom teškom oštećenju mozga

0586007.73

Potresna ljubavna priča o paru koji se venčao uprkos nesreći mladića zbog koje je završio u kolicima, rasplakala je brojne posetioce Jutjuba kada je ovaj novopečeni bračni par objavio video sa svojom pričom.

Larisa Marfi mislila je da nikada neće moći da se uda za ljubav svog života, Ijana, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj mu je teško oštećen mozak.

Zbog teške povrede on nije mogao ni da razgovara, pa je zaljubljena devojka obećala sebi, ali i njegovim roditeljima da će postati njegova žena kada on bude mogao da govori. Čvrsto je verovala u njegov oporavak, prenosi 24sata.

Ijan i Larisa su se upoznali na koledžu 2005. godine i tokom godinu dana veze sanjali su o srećnom životu udvoje. Međutim, sudbina je za njih imala druge planove.

Godinu dana od početka veze Larisa je primila poziv. Javili su joj da je Ijan povređen u povratku s Pitsburga i da mu je u teškoj saobraćjnoj nesreći povređen mozak.

– Gledala sam kako naša budućnost puca – pisala je ona tada.

Ipak, ona nije htela da odustane od njega i nastavi sama. U najtežim trenucima nije se odvojila od Ijana. Spakovala je svoje stvari i preselila se kod Ijanovih roditelja gde su se svi zajedno brinuli o njemu.

Zbog ljubavi, pažnje, nege i upornosti, ovaj momak sada, iako u kolicima, može ponovo da komunicira.

Tokom oporavka Ijana, razboleo se njegov otac. Njemu je nažalost dijagnostifikovan rak i želja mu je bila da vidi dvoje zaljubljenih u braku.

Kako Ijan još nije bio u stanju da sam donese odluku o braku, Larisa je morala da potraži i dozvolu na sudu. Dobila je, ali ipak prekasno, jer Ijanov otac nije doživeo da ih vidi.

Kako Larisa kaže, sudija je vrlo rado pristao da venča najuporniji par.

– Vas dvoje ste primer prave ljubavi. Ne samo da mislim da će vam brak doneti obostranu korist, već i nadu da će svako videti ovu ljubav koju vas dvoje osećate jedan prema drugome – rekao je sudija.

Svoju potresnu priču sa srećnim završetkom, mladi bračni par je podelio na Jutjubu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO