Lubura – Radnici vodovoda iskljkučenjima namiruju dugovanja građana

Novi Pazar – Radnici novopazarskog preduzeća JKP Vodovod i Kanalizacija najavili su isključenja vode zbog velikih dugovanja građana izjavio je predsednik sindikata Juso Lubura. On je kazao da mu je žao što će ovim potezom biti pogođeni najviše oni koji uredno plaćaju vodu u ovom gradu.

‚lubura

On je izjavio da je najveći problem neplaćanje Vode od strane nesavesnih građana koji uopšte ne izmiruju svoje obaveze prema ovom preduzeću.
“Posedujem tačne podatke, nama građani Novog Pazara duguju 3. miliona evra. Ima ljudi koji po pet godina ne dođu na blagajnu našeg preduzeća. I došlo je do kolapsa Vodovoda, jer vodovod više ne može da vrši uluge džabe“.
Labura je kazao da radnici ovog preduzeća moraju sada da preduzmemu mere prinudnog isključenja vode svim novopazarskim naseljima i izrazio žaljenje što će ovim potezom biti pogođeni najviše oni građani koji uredno plaćaju vodu. On je zaključio da ukoliko ove mere ne budu dale rezultate oni će biti prisiljeni da preduzmu još radikalnije mere.
Isključenje vode vrši se sledećim redosledom: Utorak: od 10-13h Centar grada a narednih dana i druga naselja po tri sata.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO