Mahmutović ima punu podršku SDP-a!

sdp_press_01

Danas je u centrali SDP-a, u Novom Pazaru održana konferencija za medije na kojoj se prisutnima obratio predsednik gradskog odbora, Muamer Bačevac. On je podsetio da je prosle nedelje doneta bitna odluka o formiranju unije izmedju SDP I SDPS, kao i da je SDP stranka koja je stalno u reformi i koja stalno traži bolje načine funkcionisanja.
On je istakao da je ovaj novi model nešto što će u mnogome poboljšati rad I funkcionisanje stranke. On se osvrnuo na insinuacije i kukavičke napade nekih portala i strana na društvenim mrežama, gde se javnosti anonimno obraćaju predstavnici opozicije I nepotpisanim člancima zavaravaju narod i konstantno plasiraju laži i klevete.

sdp_press_05

On je izjavio da je Sandžaka Demokratska Partija izuzetno stabilna, da normalno funkcioniše i da nema nikakvih mimoilaženja u stranci. Takođe je rekao da je ovo način skretanja pažnje opozicije sa gorućih problema poput problema Islamske zajednice, kao i nedostatka kvalitetne opozicije.
Kako predstavnika opozicije nema u Skupštini, a ni u medijima postavlja se pitanje šta se dešava sa opozicionim strankama ili onim što je od njih ostalo? Funkcionišu li i dalje kao stranke ili kao anonimni web portali koji na gnusan način manipulišu narodom?

sdp_press_03

– Pitamo se šta je sa BDZ-om, pošto se stranka rascepila na dva dela, a niko od njih se ne pojavljuje u javnosti i ne obaveštava javnost o radu stranke, rekao je Bačevac.
Bačevac se osvrnuo i na rad Stranke Demokratske Akcije, u kojoj vlada rasulo od kako su pali sa vlasti, članstvo im se konstantno rasipa, gube kadrove a kako nemaju o čemu da pričaju na konferencijama za štampu pozivaju se na dugove koje su još oni napravili u Gradskoj upravi. Kako Bačevac kaže, delovanje ove opozicione stranke se svelo na izvođenje građana na ulice i blokiranje saobraćaja, okupljanje sumnjivih i ličnosti sa debelim kriminalnim dosijeima.

Bačevac je ponovo naglasio kako je Sandžačka Demokratska Partija jedinstvena, kako su predstavnici stranke prisutni i u stranci i u gradu. Osvrnuo se na manipulacije opozicije oko smene gradonačelnika Mahmutovića, gde je rekao da se radi o običnim lažima. Meho Mahmutović ima potpunu podršku stranke i cela stranka stoji iza njega, pokušaćemo svi zajedno da napravimo od Novog Pazara još bolje mesto za život i da omogućimo našim sugrađanima da dobiju sve ono što im pripada!

sdp_press_02

Na pitanje novinara o ostavci predsednika Rešada Hodžića i ne izjašnjavanju stranke po tom pitanju Bačevac je rekao da je Rešad Hodžić dugo vremena nosio jedno veliko breme, da je podneo velike žrtve i uradio mnogo toga za ovu stranku i ovaj grad i ovim putem mu se zahvalio na svemu tome, a ostavka je bila stvar lične odluke gospodina Hodžića. Mi smo u stalnom kontaktu sa njim i on je i dalje uključen u funkcionisanje i rad stranke. Nakon njegove ostavke pokušali smo da nađemo najbolji model za dalje funkcionisanje stranke i smatramo da će ova unija na čelu sa Rasimom Ljajićem biti pravo rešenje!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO