Marukić – Ako bude kapi pravde frekvencija koju dodeljuje RRA pripašće TV Jedinstvo

Nakon što je RRA odložila da donese odluku o dodeli frekvencije televizije Jedinstvo iz Novog Pazara za koju su se na konkrus javile tri zainteresovane strane a to su: Televizija Tutin, doo Ander i Jedinstvo media team iz Novog Pazara a u uži krug su ušle dve od tri kompanije a to su DOO Ander i DOO Jedinstvo media team. Jednoj od ove dve kompanije biće dodeljena frekvencija za emitovanje programa na teritoriji opština Novi Pazar, Sjenica i Tutin. 

Šerif Marukić
Šerif Marukić

 

Šerif Marukić direktor televizije Jedinstvo izjavio je danas na konferenciji za novinare da ako bude “kapi pravde u Srbiji, frekvencija koju dodeljuje RRA pripašće i pripada televiziji Jedinstvo”.

 

Prostorije televizije Jedinstvo uzurpirane su od strane ljudi iz okruženja Muamera Zukorlića a agonija  traje već duže od tri meseca. Radnici ove televizije obraćali su se svim instancama državne vlasti međutim do sada neuspešno. Sa druge strane televizija Jedinstvo i dalje nelegalno emituje svoj program a za direktora ove tv stanice predstavljen je Mirsad Fijuljanin iz Novog Pazara, oni nisu predali dokumentaciju za dodelu frekvencije a radnici koji su radili u televiziji ostali su uz direktora Marukuća.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO