Mehović: Glasajte za Vučića, ovo je trenutak da iskoristimo priliku i izaberemo ono što je najbolje za naš Sandžak

Novi Pazar – Iz Sandžačke demokratske partije (SDP) pozivaju glasače da se izjasne na predstojećim predsedničkim izborima za njihovog koalicionog partnera Aleksandra Vučića.

“Imamo jedanaest kandidata. Jedni govore da će da nam obezbede autonomiju , iako se bore za cenzus. Drugi nas gotovo i ne pominju. Retki su oni koji pominju Bošnjake. Ovo je trenutak da iskoristimo priliku i izaberemo ono što je najbolje za naš Sandžak”, ocenili su u ovoj stranciji.

Član Gradskog odbora SDP-a Armin Meghović ističe da se mora izabrati ono što je najbolje za Sandžak i da treba biti na strani pobednika, a to je Vučić, jer, zahvaljujući saradnji sa njim i njegovom Vladom Sandžačka demokratska partija je u Novom Pazaru uradila mnogo.

“SDP je uvek birala pametnu politiku, politiku pragmatizma. Tom politikom smo najviše investicija doveli u ovaj naš grad. Rešili smo problem vodosnabdevanja, poplava, veliki broj škola i obdaništa smo otvorili, veliki broj terena i stadiona, i sada je na nama da se usredsredimo na ekonomiju grada. Ekonomija grada će se popraviti izgradnjom auto-puta preko Pešteri”, kazao je Mehović, podsećajući da je Vučić pre nekoliko dana potvrdio da će ova saobraćajnica proći kroz Sandžak.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO