MEMIĆ: Izgradnja autoputa preko Pešteri najjači razlog da se glasa za Vučića

“Izbore koji se bliže Sandžačka demokratska partija očekuje sa puno optimizma. Bošnjaci su kao narod odavno sazreli, a to su dokazali i na prethodnim izborima jer su uvek davali glas onima koji rade za njihove interese i onima koji će i ubuduće raditi u njihovom interesu, kazao je na konferecniji za medije predsjednik Gradskog odbora SDP-a Husein Memić, prenosi RTV Novi Pazar.
On je istakao da ne sumnja da će građani Novog Pazara dati glas na predstojećim izborima Aleksandru Vučiću najviše zbog, kako je istakao, čvrstih obećanja da će se raditi auto put preko Pešterske visoravni.
Memić kaže da se SDP uvijek trudila da od Novog Pazara napravi moderan evropski grad i regionalni centar.
Uspjeli smo da otvorimo carinsku ispostavu za carinjenje uvoznih, polovnih motornih vozila, uskoro otvaramo najmoderniji Dijagnostički centar, otvorene su filijale brojnih republičkih institucija i građani Novog Pazara sada ne moraju da idu u druge gradove da bi sebi obezbedili zdravstvenu zaštitu ali i brojne druge usluge neophodne za kvalitetan život, naveo je Memić.
“Čuli ste na otvaranju atletskog stadiona na Hadžetu šta su rekli premijer Aleksandar Vučić i potpredasednik Vlade Rasim Ljajić. Oni su čvrsto obećali da će auto-put sigurno proći preko Pešteri što će biti neverovatno važno za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin. Ovo je i najveći razlog zbog čega građani Novog Pazara treba da glasaju za Vučića. Autoput je žila kucavica u ekonomskom pogledu za ovaj kraj. On će povezati Srbiju sa Crnom Gorom, sa Bosnom i Hercegovinom”, rekao je Memić.
Predsjednik Gradskog odbora SDP-a je zaključio da je optimista pred preddstojeće predsjedničke izbore jer, kako kaže, “sa jedne strane su oni koji rade, a sa druge imamo čoveka koji je garant da će sve obećane stvari biti ubrzo ispunjene”.
 Izvor: RTV Novi Pazar

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO