Memić: Zadovoljni smo kako je protekao koncert

memi zadovoljni smo kako je protekao koncertPredstavnici gradske vlasti zadovoljna su kako je protekao novogodišnji koncert u Novom Pazaru, kao i činjenicom da se pored velikog broja građana na gradskom šetalištu nije dogodio nijedan incident.

Direktor Kulturnog centra Husein Memić zahvalio je dijaspori i građanima Sandžaka koji su došli na koncert Jelene Rozge i Amara Jašarspahića i 2014.godinu dočekali u ovom gradu. On je istakao da su ovakve manifestacije pravi način za promociju grada.

“Novi Pazar je u 2013.godini je organizovao veliki broj koncerata i na tim događajima nije bilo incidenta.  Sve manifestacije protekle su u zdravoj atmosferi i bilo je dosta ljudi. Posebno mi je zadovoljstvo da je doček Nove godine pred nekoliko  hiljada koncert Jelene Rozge i Maara održan na izuzetan način. Ovom prilikom želim da se zahvalio svima koji su učestvovali  organizaciji dočeka  Nove godine. Pre svega mislim na ugostitelje i one koji su održavali javni red i mir u gradu.

Zahvaljujem i dijaspori koja svaku Novu godinu proslavlja u Novom Pazaru, a i građanima Sandžka koji su došli u grad i na jedan miran način dočekali 2014.godinu u Novom Pazaru. Grad će uvek biti nosilac velikih događaja, jer mi želimo da ličimo na jedan regionalni centar, koji će biti nosilac kulturnih manifestacija većeg obima. Građanima Novog Pazara želim sve najbolje u 2014.godini”,rekao je Memić.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO