Mira otkriva sve tajne Miloševićeve vladavine

mira i sloba

Mira Marković će do proleća objaviti svoju novu knjigu koja će biti neka vrsta sage o porodicama Marković i Milošević, saznaje Nedeljnik.
Biće to njeno autobiografsko delo u kojem će, kako navode izvori, otkriti sve tajne vladavine svog muža Slobodana Miloševića, kao i njihovog zajedničkog života, a osvrnuće se na period od Josipa Broza Tita do danas.

Mira živi u Moskvi i često se poverava prijateljima da je hvata nostalgija za Srbijom, ali da još ne planira povratak u Beograd. U Rusiji je i njihov sin Marko Milošević koji se verovatno neće vraćati u Srbiju.

Mirina i Slobina ćerka Marija živi na Cetinju i uzela je crnogorsko državljanstvo, pošto Srbiju smatra izdajničkom zemljom zbog izručenja njenog oca Haškom tribunalu.

Mira Marković, inače, planira da tuži državu Srbiju zbog oduzimanja vile u Užičkoj ulici u Beogradu, a nije isključeno da pravdu potraži i u Sudu za ljudska prava u Strazburu.

Ona je nezadovoljna što joj država još nije dodelila Miloševićevu penziju posle njegove smrti, koja joj zakonski pripada.

sandzakhaber / izvor: Nedeljnik

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO