MIZERIJA: Žizel Bundšen zarađuje više od svih 160 najplaćenijih muških modela ZAJEDNO

120

Magazin “Forbs” je objavio listu top 10 muških modela koji su imali najvišu zaradu prethodne godine. Njihova primanja jesu velika u poređenja s ovdašnjim standardima, ali su mizerna u odnosu na, na primer, primanja najplaćenije manekenke sveta, Brazilke Žizel Bundšen, koja je lane zaradila čak 42 miliona dolara.

Deset najplaćenijih muških modela današnjice je zajedno zaradilo 7,645 miliona dolara, što je otprilike jedna šestina godišnjih primanja Žizel Bundšen. Kada se tome doda da je poslednji na ovoj top 10 listi, danski model Tobajas Sorensen, zaradio “samo” 265.000 dolara lane, odnosno da su svi ostali ispod njega zaradili manje, situacija je još gora po slabiji pol – a to su u modnom svetu očigledno muškarci.

Ako bismo pretpostavili da su SVI muški manekeni ispod Sorensena zaradili 250.000 dolara lane (znamo da nisu SVI, ali hajde da pretpostavimo), ispada da je lepa Žizel zaradila koliko i 160 najplaćenijih muških modela sveta.

A pošto je realno pretpostaviti da su muškarci ispod 10. mesta na spisku zarađivali znatno manje od 250.000, pogotovo kad se ide niz listu, jasno je da Žizel može da nosi u novčaniku na stotine muških kolega.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO