Mladić iskočio iz brzog voza Beograd – Bar jer je zaboravio kofer na stanici!

Brzi voz Beograd-Bar koji je večeras krenuo sa beogradske železničke stanice u 20.10 časova, ostao je bez jednog putnika posle samo desetak minuta vožnje!

Veljko perunicic voz

Veljko Peruničić (36) iz Sivca, krenuo je iz Beograda za Bar, ali se ubrzo setio da je na železničkoj stanici u službi za ostavljanje prtljaga zaboravio da preuzme kofer. Nemajući kud, on je otvorio vrata voza i vrebao trenutak da iskoči, što je i učinio negde između Beogradskog sajma i Rakovice.

– Žurio sam da stignem da uhvatim mesto u vozu i potpuno sam zaboravio na kofer. Voz je već prošao Beogradski sajam kad sam se setio. Uhvatio sam trenutak kada je voz bukvalno milio po pruzi, pa sam iskočio – posvedočio je Peruničić za Pressonline, rekavši da je posle morao dosta da pešači dok nije naišao na gradski prevoz, jer je iskočio “usred ničega”.

On je iz voza skočio sa povećim rancem na leđima, ostavivši u kupeu za sobom dve zapanjene devojke koje su gledale šta radi.

Inače, kako su naši brzi vozovi “brzi”, iz njih je moguće ne samo iskočiti nego i uskočiti u njih. Verujemo da će Veljko po preuzimanju kofera, malo bržim trkom stići voz najkasnije kod Užica, a verovatnije mnogo pre.

Izvor: Pressonline

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO