MUJOVIĆ: Poštujemo dogovor SDP I SDA! Moj zamenik biće Vahid Tahirović iz SDP! 

Sjenica –  Kako će se Deklaracija o strateškom parterstvu SDA i SDP odraziti na Sjenicu?
-Veoma pozitivno. Za ceo Sandžak će ovaj dogovor biti dobar jer nam donosi potrebnu političku stabilnost. Mi u Sjenici nemamo problem jer se lako međusobno dogovaramo. Većinu sada čini koalicija SDA i SPS, već smo se dogovorili da uključimo i SDP i time ćemo samo još stabilniju vlast imati. Već sam potpisao rešenje da Vahid Tahirović iz SDP postane moj zamenik, čime konkretizujemo saradnju. Ponavljam, mi se u Sjenici lako dogovaramo jer nam nije bitno ko je iz koje stranke. Važno nam je koliko ko može da doprinese razvoju opštine. I sa BDZS smo razgovarali o saradnji, ali sa njima dogovor nije moguć. Nemaju oni kadrove koji bi nešto radili.
Mnogi su dogovor i Deklaraciju SDA i SDP tumačili strahom od BDZS i Zukorlića. Vi se Zukorlića i njegove stranke ne bojite?
-Naravno da se ne bojim. Predsednik sam opštine već pet godina. Razgovaram sa svima, nudim saradnju, ali u BDZS samo znaju da pričaju. Kad treba nešto konkretno uraditi, nema ih. A Sjenici su potrebni ljudi koji će nešto i da rade. Ko živi u Sandžaku jasno mu je da je Zukorlić samo za priču i parade. Oko njega je okupljena interesna grupa ljudi, nema tu nikakve politike. Pokazaće to i sledeći izbori na kojima cenzus neće preći.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO