Na portalu “Vijesti”: Najljepša Adela Zoranić

Portal “Vijesti” predstavio je 12 djevojaka, a naši čitaoci su svojim glasaovima odlučili da je favoritkinja Baranka Adela Zoranić


Zvaničan izbor za mis Crne Gore, održaće se sjutra (29. oktobar) u hotelu Moskva u Budvi, sa početkom u 15:30 sati, a za titulu najljepše nadmetaće se 12 finalistkinja, koje su izabrane na kastinzima u organizaciji MissYu agencije.
Portal “Vijesti” predstavio je 12 djevojaka, a naši čitaoci su svojim glasaovima odlučili da je favoritkinja Baranka Adela Zoranić.
Adela je dobila 517 glasova, dok je drugoplasirana sa 204 glasa bila Martina Božinović. Treće mjesto, po izboru naših čitalaca, zauzela je Tea Babić, sa 121 glasom.


Upoznajte neke od devojaka: 
1. Mina Bućin (16), iz Kotora, učenica Kotorske gimnazije. Voljela bi da upiše Fakultet za dizajn enterijera. U međuvremenu se bavi manekenstvom i na to gleda kao na hobi, a u tenisu je bila druga u Crnoj Gori, na Državnom takmičenju.
“Moja očekivanja su velika, ali i konkurencija je jaka, pa ćemo vidjeti šta će biti. Ima dosta lijepih djevojaka. Pozitivna trema uvijek postoji. Prijavila sam se da bih upoznala nove djevojke, družila se sa njima, a sve ovo je i novo iskustvo za mene, pa sam željela da vidim šta će me očekivati u budućnosti ako prođem dalje”.


2. Anja Goranović (19) iz Nikšića, studentkinja Ekonomskog fakulteta. U svijetu modelinga uzor joj je Alesandra Ambrosio, a želi da postane nezavisna i uspješna poslovna žena. Bavila se plesom i trenirala odbojku i tenis.
“Prijavila sam se za izbor za mis Crne Gore, da bih stekla nova iskustva i upoznala nove djevojke koje će se takmičiti i naravno da bih dobila neku od titula. Za sada postoji samo pozitivna trema. Očekivanja su velika, naravno ako bih osvojila neku od titula to bi mi otvorilo mnoga vrata, ne samo u svijetui mode već i u drugim sferama pošto namjeravam da budem menadžer i to bi mi olakšalo budući posao”.


3. Stela Burzanović (23) iz Podgorice, budući magistar Poslovne psihologije i menadžmenta. Omiljena knjiga: ”Kako izliječiti svoj život” Lujze Hej. Njen uzor u životu je prvi umjetnički fotograf Crne Gore i žena neobične samostalnosti i snage na početku Xxvijeka, Princeza Ksenija, ćerka kralja Nikole.
“Više sam se prijavila na nagovor svojih roditelja, jer sam po struci psiholog. Tako da je sve ovo jedno veliko iskustvo za mene, naročito u modi, jer nas predvodi uspješan tim. Treme uglavnom nema, a ako je i prisutna to je uglavnom ona mala pozitivna”.


4. Adela Zoranić (20) iz Bara, studentkinja je Lučkog menadžmenta. Bavila se modelingom u Italiji i radila za brojne velike kreatore, prije svega Roberta Kavalija.
“Prijavila sam se da bih stekla neko novo iskustvo. Poslije takmičenja očekujem mnogo toga da naučim. Imala sam iskustva u modelingu, ali ovo je nešto potpuno novo. Tremu nemam, od takmičenja očekujem što bolji plasman”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO