Nikola Jolović novi VD presdednika SNS u Novom Pazaru

Novi Pazar – Bojan Ilić član izvršnog obora SNS kazao je večeras da je izvršni odbor SNS ukazao poverenje Nikoli Joloviću i imenovao ga za vršioca dužnosti predsednika gradskog odbora SNS u Novom Pazaru. Jolović koji je zamenik gradonačelnika Novog Pazara se zahvalio na podršci i najavio da će se zalagati za najbitnije za život svih građana Novog Pazara, za bolji standard, za što više radnih mesta, borba za normalniji i bolji život.

jolovic
Ilić je kazao da je nakon ostavke predsednika MIlanovića i na njegovu sugestiju da je Jolović pravo rešenje odlučili smo se na ovakav potez. Odluku izvršnog odbora potvrdio je i gradski odbor SNS u Novom Pazaru.
Novi vršilac dužnosti SNS u Novom Pazaru Nikola Jolović zahvalio se izvršnom odboru stranke koji mu je ukazao poverenje i čast da bude predsednik GO SNS u Novom Pazaru.
“Ono što ja kao novi VD predednika GO Novi Pazar mogu da obećam je to da će se GO SNS Novi Pazar zalagati za najbitnije za život svih građana Novog Pazara, za bolji standard, za što više radnih mesta, borba za normalniji i bolji život” kazao je Jolović.
Jolović koji je i zamenik gradonačelnika Novog Pazara kazao je da je finansijska situacija teška i dodao da će se truditi za poboljšanje finansijskog stanja u Novom Pazaru. On je kao prioritete ove partije naveo poboljšanje putne infrastrukture u seoskim područijima, i dodao da se uveliko radi na poboljšanju vodosnabdevanja u Novom Pazaru.
“Gradska uprava grada Novog Pazara od početka ove godine od Januara bili u blokadi oko 320 miliona dinara. Ako Vam kažem da je to devet mesečnih transfera za plate dovoljno sam rekao. Iznašli smo neke moduse nije sjajno trudimo se da bude bolje i nadam se da će biti bolje” zaključio je Jolović.
SNS u Novom Pazaru u učestvuje u gradskoj vlasti čiju skupštinsku većinu čini SDP jedan samostalni odbornik, SNP Mirsada Đerleka i SNS.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO