Novi Pazar do pobede posle dramatičnog meča sa Zvezdom

Još jedan fenomenalan meč, u fantastičnoj atmosferi, odigrali su Novi Pazar i Crvena zvezda, a posle dva i po sata istinske drame u Pendiku, domaćin je poveo u polufinalnoj seriji plej-ofa

Novi Pazar – Crvena zvezda 3:2 (25:21, 20:25, 24:26, 25:17, 16:14)
Hala: Pendik. Gledalaca: 1.500. Sudije: M. Janković (St. Pazova), T. Popović (Kraljevo). Trajanje meča: 133 minuta.
NOVI PAZAR: Ristić 21, Lopar 8, Daca 8, Šormaz 2, Radosavljević 14, Hamzagić 24, Zuković (libero), Božović, Ham. Zatrić, Bekrić, Has. Zatrić, Simić. Trener: Saša Stefanović.
CRVENA ZVEZDA: Mašulović 12, Milutinović 6, Nejić 11, Stojsavljević 10, Blagojević 28, Veljović 4, Jevtić (libero), Samardžić 1, Munćan 2, Petrović, Gmitović, Škrbić. Trener: Dragan Kobiljski.

 

Još jednom je šampion iz Beograda odigrao sjajan meč i još jednom su puleni Saše Stefanovića dokazali da su satkani od nekog posebnog materijala.

Poslednja lopta, greška Stojsavljevića, donela je erupciju oduševljenja domaće publike, koja će do četvrtka i drugog susreta na istom mestu, imati o čemu da priča.

U odlučujućem setu, na promeni strana 8:5 za Novi Pazar. Vratila se Zvezda u život, „triler” je najavljen posle bloka Veljovića na Hamzagiću, za prvo vođstvo Zvezde (11:12) i tajm-aut Stefanovića.

Ristićev poen za 13:12 izazvao je buru negodovanja gostiju, koji su smatrali da su oštećeni. Nešto kasnije, Stojsavljević je anulirao prvu meč loptu domaćina. Hamzagić je doneo drugu, Stojsavljević pogrešio i sve je bilo završeno.

Izvor : Zurnal

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO