Odgovor Bošnjačke televizije na optužbe divlje i nepostojeće TV Jedinstvo: Zukorliću smeta ime Bošnjačka televizija

Uvaženi, nije nas iznenadilo to što Vi napadate televiziju i ljude koji su više učinili u odbrani Islamske Zajednice u Srbiji od svih Vas koji sedite u toplim kancelarijama, jedete vakufski pršut i sudžuk koji vernici daju za ishranu medresanata. Dobro se poznajemo znamo se što iz čarsije, što iz raznoraznih situacija. Nekorektno je pisati o medijima u novinama, pogotovo o onim medijima koji su svojim iskrenim nijetom stali u odbranu Islama u vreme kada je Ugljanin rasturao Islamsku Zajednicu, u vreme kada su nalogodavci ovih tekstova bili u Maroku.

bosnjacka

Nego, nije ovde reč o njima već o Vama koji pišete ovakve tekstove.

Podsetićemo Vas jer Vi očigledno brzo zaboravljate:

– Prve snimke iz mešihata i prvi skup po povratku iz Maroka snimila je i izmontirala BOŠNJAČKA TELEVIZIJA;

– Prenose, specijalne emisije, gostovanja, kajrone, celodnevni program takođe je realizovala ekipa BOŠNJAČKE TELEVIZIJE;

– Skupove u TUTINU, SJENICI, PRIJEPOLJU, NOVOM PAZARU takođe je realizovala BOŠNJAČKA TELEVIZIJA;

– SNIMAK IZ TUTINA KADA JE POLICIJA BRUTALNO NAPALA IMAME IZ-e TAKOĐE JE REALIZOVALA BOŠNJAČKA TELEVIZIJA i još mnogo mnogo toga kad smo jedini u to vreme od svih medija u Sandžaku bili uz Vas.

Podsetićemo Vas i ovo, za vreme realizovanja ovih emisija, BOŠNJAČKA TELEVIZIJA svoju opremu je svakog puta donosila u Mešihat i tamo realizovala program da bi se onda ta ista oprema montirala u televiziji, često smo bili i bez signala zbog realizacije ovakvih emisija i manifestacija. Podsećamo Vas i da su nam tokom realizacije takvih programa crkle čak dve kamere za koje niste nikada ponudili ni servis platiti.
Ne želimo da se hvalimo ali sopstvenim sredstvima smo realizovali sve ove emisije sa našom opremom. U to vreme nigde u Sandžaku nije se mogla čuti ni videti istina a za celo vreme realizacije ovakvih emisija nikada slovima i brojem nikada niko se nije udostojio da pomene Bošnjačku televiziju, ali ovaj narod zna i narod pamti sve šta je ko radio u Sandžaku.

Govorite takođe i da je ova televizija bruka za Novi Pazar, zar mislite da je ovaj sandžački narod kratke pameti pa se ne seća da ste svakodnevno bili na programu ove televizije a da su reklame za skupove emitovane celodnevno čak je i program prekidan. Ne želimo ovim putem da ulazimo u prepirku sa Vama jer Vi niste vredni toga, Vi koji ovo pišete niste učestvovali u odbrani Altun Alem džamije, niste spavali u mešihatu, niste dežurali po celu noć na predajniku da čuvate opremu ove televizije…

Veličate televizije koje Vi posedujete, i sve ono što Vi uradite je ispravno jer je bože moj to u Ime Allaha… SAMO VI STE BOŠNJACI I VIŠE NIKO NA CELOM SVETU!!! Zar je u ime Allaha i to što putem Vaših medija kriminalci postaju preko noći heroji a sve zarad što višeg razdora i zla medju Bošnjacima u Pazaru? Izadjite već jednom pred narod i priznajte šta je Vaš cilj i čemu težite sa ovakvim medijskim ljaganjima svakog ko ne želi da učestvujue u vašim kriminalnim radnjama…

Ali za rad istine “za koju se vi toliko zalažete” valja podsetiti šta smo sve doživljavali i preživljavali zbog toga što samo stali na Vašu stranu.

Nekolegijalno je i nekorektno napadati medije, ali Vi zaista sejete seme razdora i mržnje putem vaših medija.

Celo ovo vreme od kada imate pod kontrolu par nebitnih medija na ovim prostorima, konstantno napadate druge, govorite o vašoj nezavisnosti a dobro znamo kako prolaze tekstovi kod Vas u redakcijama i ko ih odobrava, ne čudi nas ni to što ste nas počinjali pominjati jer Vam očigledno smeta ime ove televizije i njena popularnost u narodu, njena gledanost koja enormno raste iz dana u dan.

Trudili smo se uvek ćemo se truditi da ne unosimo seme razdora u bošnjačkom narodu, jer ova televizija je televizija mira, televizija tolerancije, televizija koja je u srcu svakog Bošnjaka ovog našeg Sandžaka.

izvor.Bosnajcka tv

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO