Odlični uslovi za Emira u Portugalu

76179398752d670bb98bfd177959480_orig

Srpski atletičar Emir Bekrić nalazi se na pripremama u portugalskom mestu Vila Real de Santo Antonio, a prema prvom izveštaju uslovi za trening su odlični.

Osvajač istorijske bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi na 400 metara s preponama priprema se u Portugaliji sa trenerom Mirjanom Stojanović, a pomažu mu fizioterapeut Dimitrije Kovač, sparing partner Miloš Raović, kao i Nemanja Božić i Ivan Marković.

“Imamo zaista dobre uslove. Sportski centar sadrži sve ono što je neophodno za kvalitetan rad. Na pripremama i veliki broj srednjeprugaša, učesnika nedavnog krosa u Beogradu, a najviše je Iranaca, Nemaca, Poljaka i Slovenaca.“, rekle Mirjana Stojanović, trener Emira Bekrića.

“Društvo je zaista dobro i inspiriše nas da još bolje radimo. Vreme je prijatno , ali bismo voleli da ima malo više sunca. Hrana je odlična, na meniju je često riba, jer je ovde glavna industrijska grana proizvodnja tune koja se izvozi svuda, jer je vrhunskog kvaliteta”, prenosi utiske sa priprema Mirjana Stojanović.

Pored Bekrića, u “Malom Lisabonu”, kako još nazivaju Vila Real de Santo Antonio, pripremaju se i najbolji senior Evrope Bondarenko, kao i Magi Rasmus iz Estonije, osvajač bronzane medalje na 400 metara prepone na Evropskom prvenstvu u Tampereu do 23 godine.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO