Pazarci demolirali Spartak 3:0 – Plavi na bod od vrha tabele (video)

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su treću pobedu u nizu i nakon uspeha u 12. kolu Jelen Super lige nad Spartakom iz Subotice 3:0 privremeno su prišli samo na bod od vodećeg Partizana.

urakmica spratak

Na stadionu FK Novi Pazar obe ekipe su utakmicu počele relativno oprezno. Dugo su se ispitivale snage, da bi sredinom prvog poluvremena fudbaleri Spartaka imali stopostotnu priliku u dva navrata, ali je priseban bio Vuković koji je loptu dva puta sklonio bukvalno sa gol linije. Što se prvog poluvremena tiče, to bi bilo to. Vredi pomenuti da je par sudijskih grešaka na štetu plavih obeležilo prvu deonicu utakmice, ali to nije uticalo na konačan rezultat.

Na samom startu drugog poluvremena se videlo da plavi žele pobedu. Krenuli su dosta žustrije i organizovanije, a to im se isplatilo u 61. minutu utakmice kada je Obrovac korner kratko izveo do Rusmira, a ovaj sjajnim centaršutom pronašao slobodnog Mutavdžića na suprotnoj strani. Ovaj je bio priseban i glavom loptu smestio u gol Subotičana. Nakon tog gola se malo smirila igra, ali da ne bude napete završnice pobrinuo se Ivan Obrovac koji je fantastičnim golom sa ivice šesnaesterca udvostručio prednost u 80. minutu utakmice na oduševljenje punog stadiona. I tačku na i stavio je Vidaković u 84. minutu posle ispucavanja jednog odbrambenog navijača domaćih, kada se napadač plavih našao sam ispred golmana Spartaka, Aleksića i lako loptu sproveo u mrežu gostiju. Time je postavljen konačan rezultat 3:0 za Novi Pazar, čimse u plavi pokazali da imaju ambicije za sam vrh tabele!

Novi Pazar sada ima 20 bodova, samo jedan manje od Partizana koji drži čelo tabele, a za taj uspeh zaslužan je niz od tri pobede.

Svih 94 minuta plave su bodrili navijači sve tri tribine, skandirajući u više navrata “Hoćemo titulu”.

Golovi sa utakmice Novi Pazar – Spartak Subotica 3 : 0

Jelen Superliga, 12. kolo:
Subota:
Novi Pazar – Spartak Subotica 3:0 (0:0)
(Mutavdžić 61, Obrovac 80, Vidaković 84)
OFK Beograd – Jagodina 3:2 (3:1)
(Dražić 11, 45, Gajić 45 – Živanović 42)
Radnički 1923 – Čukarički 0:1 (0:1)
(Grujičić 39)
Radnički Niš – Voždovac 2:1 (1:0)
(Stojanović 41pen, Jovanović 68 – Babović 50)
17:00 Partizan – Donji Srem
17:00 Sloboda – Napredak
18:00 Vojvodina – Javor
Nedelja:
13:00 Rad – Crvena zvezda

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO