Piskavac : Kome smetaju navijači Slobode u Pazaru, sport gubi svaki smisao

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je posle pobede nad Slobodom od 2:1 da su njegovi fudbaleri dobro reagovali nakon poraza od Rada, dok se trener Užičana Ljubiša Stamenković pitao kome smetaju navijači njegovog tima.

“Imali smo izuzetno tešku nedelju iza sebe i znali smo da nas čeka kvalitetan protivnik. Bila je ovo dobra, takmičarska utakmica i zato čestitam mojim igračima na osvajanju tri važna boda”, izjavio je Njeguš.

On je dodao i da je golman Slobode Dejan Ranković odlično branio, a zamerio je svojim fudbalerima zbog primljenog gola sa igračem više.

Šef stručnog štaba Slobode Ljubiša Stamenković čestitao je Novom Pazaru na zasluženom trijumfu, ali i svojim izabranicima koji su, kako je naglasio, za njega pobednici.

On je negodovao zbog toga što je navijačima Slobode bilo zabranjeno da doputuju u Novi Pazar, iako utakmica nije proglašena visokorizičnom.

“Kome smetaju navijači Slobode? Ova utakmica bi bila još bolja da su prisustvovali navijači obe ekipe. Ovako, sport gubi svaki smisao”, rekao je Stamenković.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO