Plavi neočekivano poraženi u Kragujevcu. Glavni sudija opet oštetio Pazarce

96

KRAGUJEVAC – U derbi utakmici četrnaestog kola, fudbaleri Novog Pazara neočekivano su pretrpeli poraz u Kragujevcu. Rezultat je bio 2:0 za domaćine.

Utakmica je počela u znaku Novog Pazara koji je pametno napadao i pokušavao pametnom igrom da dodje do prilike za postizanje gola. Imali su u prvih 15 minuta plavi par polušansi za to, ali do gola su prvi došli domaćini. Naime, u 15. minutu jedna polukontra Kragujevčana po levoj strani i jedna apsurdna odluka glavnog sudije. Prekršaj van šesnaesterca Novog Pazara je okarakterisan kao penal i gosti su dobili poklon koji je Spalević pretvorio u gol. Od tog 15. minuta kao da je palo samopouzdanje plavih i nisu smeli da udju u jači duel sa protivničkim igračima. A i kad bi se usudili da udju, sudija bi odmah svirao faul za domače. Imali su plavi jednu priliku odmah nakon vodstva Radničkog , ali se isprečila stativa.

Nakon dosta mirne igre u periodu od tog penala do 35 minuta, Kragujevčani su videvši da su gosti pali psihički navalili ka golu Novog Pazara i nakon jednog pritiska koji je trajao par minuta, Tintor je postigao drugi pogodak za domaće. Igrao se 36. minut kada je odbrana Novog Pazara nekoliko puta zbunjeno reagovala i kako to i biva, lopta se kao u bilijaru nekako odbila do Tintora koji je glavom lako lobovao inače sjajnog Budakovića.

Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U drugom poluvremenu, iako smo očekivali totalnu ofanzivu gostiju, nije se desilo ama baš ništa značajno osim jedne stopostotne prilike za domaće koja nije realizovana. Na kraju, na semaforu je pisalo Radnički Kragujevac – Novi Pazar 2:0.

Iako smo očekivali lake bodove sa “Čika Dače” do toga nije došlo, ali dobro… Idemo dalje. Ne može se protiv sudija koji iz utakmice u utakmicu, blago rečeno masakriraju Novi Pazar.

I još jednom sve pogvale za NAVIJAČE NOVOG PAZARA koji su i ovde pokazali kako se voli klub ! Bravo !

SandzakHaber.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO