Počinje zagrevanje za Lovefest – gradski bedemi Novi Pazar

Tokom ovog vikenda – ček tri promo žuke…

Pre nego što 1. avgusta otpočnu sa velikim spektaklom u Vrnjačkoj Banji, organizatori ovogodišnjeg Guarana Lovefesta zagrejaće publiku širom Srbije. Promotivne žurke biće održane u devet gradova, a publika će imati priliku da uživa u zvucima popularnih di-džejeva iz naše zemlje.

Love Fest

Kraljevčani su prvi imali priliku da se zabave i zagreju za predstojeći festival, a tokom vikenda nas očekuju tri promotivne žurke. Prva stanica je Novi Pazar, gde će u petak 5. jula biti održana žurka u gradskom parku Colosseum. Za odličan provod biće zaduženi Kristina Lalić, Pashke, Culture, Hippie, Schizik i La Waha.

U subotu 6. jula Guarana Lovefest organizovaće promotivnu žurku u klubu Maestro, a za muziku su zaduženi Vuk Smiljanić/Masai Warriors, Kućna muzika, Grab your beat/Selected DJ’s.

Guarana Lovefest zagreva Beograđane

Još jedan od gradova u kome će biti održana promotivna žurka je i Beograd. Na splavu 20/44 u nedelju 7. jula zabava počinje već u 16 časova, a trajaće sve do narednog jutra. Kroz matine i noćni provod vodiće vas Igor Jadranin, Nikola Vemić, Manjane, Doo i  Banda Panda.

Zabava očekuje i mlade u Skoplju, Nišu, Kruševcu i Vrnjačkoj Banji. Osim odličnog provoda, posetioci svih Guarana Lovefest promotivnih žurki imaće priliku da osvoje i poseban popust za kupovinu karata za festival, a očekuju ih i brojna iznenađenja.

Počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Jednodnevne ulaznice po ceni od 699 dinara od sada su dostupne u prodaji, a kada se ograničeni kontigent rasproda, karte će koštati 799 dinara. Trenutna cena trodnevnih ulaznica je 1299 dinara, a organizatori najavljuju da će sledeća biti 1599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1899 dinara, a posetioci mogu da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO