Pozitivna ocena državnog revizora o poslovanju GU Novi Pazar

grb

 

Mišljenja smo da je za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti grad Novi Pazar preduzeo zadovoljavajuće mere iskazane u odazivnom izveštaju te je zaključak da s’obzirom da su preduzetim merama utvrđene nepravilnosti otklonjene ili su u postupku otklanjanja konstatuje se da grad Novi Pazar za 2011 godinu ne krši obavezu dobrog poslovanja, stoji u mišljenju koje potpisuje  generalni državni revizor Radoslav Sretenović.
Podsetimo, eksterni revizor Viktorija Dunić je u februaru ove godine na konferenciji za novinare kazala da je  trošenje budžetskih sredstava Grada Novog Pazara Državna revizorska institucija ocenila visokom ocenom I dala preporuke da se oktlone knjigovodstvene nepravilnsoti u kojima nema elemanata kriminala.
Dunićeva je tada objasnila da je izveštaj koji je Državna revizorska institucija dala o Novom Pazaru u odnosu na druge jedinice lokalne samouprave daleko povoljiji, te da je Grad Novi Pazar dobio izuzetno visoku ocenu.
Ona je naglasila da su Gradske vlasti usvojile niz pravilnika u cilju racionalizacije budžetskih sredstava po čemu Novi Pazar prednjači u odnosu na druge opštine I gradove u Srbiji.

 

revizija1 revizija---misljenje1

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO