Premijera filma “MONTEVIDEO, VIDIMO SE” u KC Novi Pazar

U KC Novi Pazar prikazaće se premijerno drugi deo filma “Montevideo, Bog te video”. Projekcije su zakazane za: 11., 12., 13., i 14. februar 2014. u terminima od 17:00h i od 20:00h!

Drugi film koji nosi naziv „Montevideo, vidimo se!” govori o učešću domaće fudbalske reprezentacije na Prvom zvaničnom svetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine. Inspirisana istinitim događajima ovo je priča o istorijskom uspehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom Prvenstvu.

Fudbalska saga iz 1930. godine se nastavlja u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedeljnog putovanja preko Atlanskog okeana, prva formirana reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među učesnicama Prvog svetskog prvenstva. Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspeh, žrebanjem dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva, reprezentaciju Brazila! Predvođeni čvrstim entuzijazmom,vizijom i idejom zajedništva Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošču i istrajnošću, ulaze na velika vrata sportske scene. Vest koja je obišla ceo svet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu!

Монтевидео_видимо_се!

Režija: Dragan Bjelogrlić

Uloge: Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Assante, Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Andrija Kuzmanović, Nenad Herakov

Scenario: Dragan Bjelogrlić, Ranko Božić, Dimitrije Vojnov
Muzika: Magnifico, pesme izvodi Luz Kasal
Žanr: istorijska melodrama, avantura, komedija

sandžakhaber / izvor: kcnovipazar.com

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO