Proces za imenovanje direktora JP ponovo!

Gradsko veće Novog Pazara poništilo je na današnjoj sednici konkurs za direktore javnih preduzeća, samo nedelju dana nakon što je komisija saopštila imena prijavljenih kandidata.

novi-pazar
Novi Pazar – zgrada opštine

Uslove konkursa ispunili su samo kandidati Zavoda za urbanizam. Komisija je prethodne nedelje saopštila imena prijavljenih kandidata. Radi se o direktorima JP Gradska Čistoća, JP Regionalna televizija, Gradska Toplana, Direkcija za Izgradnju Grada i Vodovod i Kanalizacija.

Sadašnji direktor Regionalne TV Denis Mavrić bio je jedini kandidat za funkciju u RTV Novi Pazar, a ista situacija je i sa Bajramom Ziljkićem, direktorom Direkcije za izgradnju i Hanefijom Brničaninom direktorom Vodovoda.

Na konkurs za novog direktora Zavoda za urbanizam javila su se dva kandidata, aktuelni V.D. direktora Suat Ljajić i Ajsela Demović.

Dve prijave pristigle su i za direktora “Gradske čistoće”. Kandidaturu su podneli Hivzo Škrijelj, sadašnji direktor tog predužeća, i Jusuf Šahović.Posle skoro tromesečne pauze, a pred zasedanje Skupštine, na Dnevnom redu većnika je nekoliko značajnih odluka- Racionalizacija rada gradskih uprava i sistematizacija radnih mesta i Izveštaj o reviziji finansijskog poslovanja za prošlu godinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO