Prvi trofej za odbojkaše Novog Pazara – osvojili su Kup

Odbojkaši Novog Pazara ostvarili su najveći uspeh u istoriji kluba osvajanjem prvog trofeja, pošto su u finalu Kupa Srbije deklasirali Vojvodinu sa 3:0, po setovima 25:22, 27:25 i 25:18, posle 86 minuta igre.

U fantastičnoj atmosferi prepune dvorane “Pendik” i pred svojim navijačima, izabranici trenera Saše Stefanovića potpuno zasluženo su ispisali istoriju, jer su pokazali da su bolji i od Voše i od Crvene zvezde, koju su eliminisali u polufinalu.

Pre početka meča, Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), predao je Nihatu Biševcu, gradonačelniku Novog Pazara, specijalnu plaketu u znak zahvalnosti za organiizaciju finalnog turnira Kupa Srbije i sveukupni doprinos razvoju odbojke.

Gajić je, nakon meča, predao i pobednički pehar Hamzi Zatriću, kapitenu Novog Pazara, dok je njegov saigrač Irfan Hamzagić proglašen je za najboljeg igrača finalnog turnira.

On je bio i najefikasniji protiv Vojvodine sa 19 poena, 11 je dodao Radosavljević, a Lopar devet. Kod Novosađana su se istakli Premović sa 13 i Kujundžić sa poenom manje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO