Radulović u Novom Pazaru: Potrebno je uvesti red

526

Predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović, je u okviru predizborne kampanje posetio Novi Pazar gde je razgovarao sa gradjanima i govorio o tome kako treba preurediti državu.

“Moguće je lepo živeti u svakom delu Srbije, potrebno je samo uvesti red. Ja znam kako to da uradim”, rekao je Radulović objašnjavajući gradjanima zašto bi trebalo da glasaju za njega.

On kaže da ima veliko iskustvo, a da je program koji nudi utemeljen na analizama.

U saopštenju pokret Dosta je bilo je naveo da su građani Novog Pazara tokom Radulovićeve šetnje glavnom ulicom govorili: “Ovog ćemo da glasamo”, “On će da pobedi Vučića”, “Ajde, pa da razbijete ove idiote”, “Imaš ti uporište, imaš”, “Glasaćemo te, imaš našu podršku, samo pametno”.

Radulović je građanima kazao da mu je drago što vidi toliku motivaciju da se glasa protiv predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

Na pitanje novinara zašto bi trebalo glasati za njega, Radulović je pozvao građane da glasaju za njega zato što je najbolji kandidat da pobedi Vučića i da uvede red u državu.

“Svi se boje njega, on se boji mene zato što sam ga uhvatio kako krade i ne može da me poglea u oči. Imam veliko iskustvo, znam o čemu govorim, program koji nudimo utemeljen je na analzama”, rekao je Radulović.

Radulović je tokom šetnje građanima i građankama delio novine DJB i rukovao se sa njima, piše u saopštenju.

izvor: BETA/Dosta je bilo