Razbojnici oteli 11.000 eura

Novopazarska policija uhapsila je tri osobe koje su osumnjičene da su izvršile razbojništvo i organizovanje prostitucije.

 Uhapšene su Šefija P. (29) iz sela Duga Poljana na Pešterskoj visoravni, Maida N. (47) koja je radila kao taksista i Šefijin dečko Kevin D. Oni su osumnjičeni da su od Rešida B. (67), koji je dilovao devizama, oteli jedanaest hiljada eura.
Kako Regionalna televizija nezvanično saznaje, Maida i Rešid su se poznavali od ranije i ona mu je nekoliko puta nalazila devojke sa kojima je imao seksualne odnose za novac. Naš izvor kaže da Rešid devojkama za usluge nije plaćao više od tri hiljade dinara.
-Rešid je od Maide u petak opet zatražio da mu pronađe neku mlađu devojku sa kojom bi imao odnose za novac. Ona ga je povezala sa Šefijom koja mu je za uslugu koja je trajala 40 minuta naplatila dve ipo hiljade dinara. Kada je vadio novac iz džepa da joj plati, ona je primetila da poseduje veću količinu para. Tada je skovala plan da ga naredni put opljačka, rekao nam je izvor blizak istrazi.
Šefija, koja se lažno predstavljala kao Sanela, pozvala je Maidu i tražila joj Rešidov broj telefona. Sa njim se dogovorila da sevide još jednom i to u nedelju, u centru Novog Pazara. Obećala mu je da će mu „za male pare pružiti odličan provod.“ Prethodno se sa svojim dečkom Kevinom i Maidom dogovorila da će mu oteti sve što bude imao kod sebe.
-Maida je u nedelju posle podne svojim vozilom pokupila Rešida i Šefiju i zaputili su se ka periferiji grada, u neposrednoj blizini Petrove crkve. Tamo je prethodno otišao Kevin Dolićanin, koji je pre nekoliko godina promenio svoje ime i prezime, zvao se Muhamed Halković. Kada su stigli, Maida je parkirala vozilo, izvadila ključ i izašla iz njega. U kolima su ostali Rešid i Šefija koji su počeli da se svlače. Tada je Kevin, sa kapuljačom na glavi, otvorio vrata od kola i počeo da udara Rešida, kaže naš izvor.
Maida i Šefija su uzele jaknu i pantalone oštećenog u kojima je bio novac i pobegle. Rešid je u donjem vešu došao u policijsku stanicu i prijavio da je pokraden. Policija je, prema našim saznanjima, odmah pronašla osumnjičene i uhapsila ih.
-Određen im je pritvor a prijava će biti podneta i protiv vlasnika jedne kuće u Novom Pazaru koji je ovoj grupi iznajmljivao sobu za obavljanje prostitucije, rekao nam je izvor.
Regionalna televizija saznaje da je policija pretresla kuće Šefije i Kevina u Dugoj Poljani tražeći novac koji su ukrali.
U Dugoj Poljani za Šefiju kažu da je imala brak iza sebe i da ima dete. Kevin je, prema rečima njegovih komšija, oduvek bio problematičan i da je zbog toga menjao ime i prezime.
-Za Šefiju, koja potiče iz dobre porodice, pričalo se da je bila u vezi sa jednim čovekom iz sela koji je imao 80 godina a preminuo je prošle godine. Kevin je bio u inostranstvu i tamo je često imao probleme sa zakonom, kaže nam jedan meštanin Duge Poljane.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO