Sandžački BEDEM odoleo – Dobijen rat i na tribinama i na terenu

NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara i beogradskog Partizana igrali su danas nerešeno 0:0, u poslednjoj utakmici 25. kola Superlige Srbije.

GROBARI TRAŽE POMOĆ POLICIJE
GROBARI TRAŽE POMOĆ POLICIJE
POLICIJA PROŠIRILA TAMPON ZONU
POLICIJA PROŠIRILA TAMPON ZONU
GROBARI GAĐAJU PAZARCE
GROBARI GAĐAJU PAZARCE

Ovim rezultatom domaćin je napravio krupan korak ka opstanku u eliti, dok je Partizan zastao u trci za odbranu titule. Crno-beli sada na čelu tabele imaju samo dva boda više od najbližeg pratioca, “večitog” rivala Crvene zvezde.

Dva tima odigrala su borbenu utakmicu, a ofanzivniji Partizan u prvom poluvremenu propustio je nekoliko sjajnih šansi, najbolju kada je Ninković pogodio prečku iz slobodnog udarca. Novi Pazar je takođe imao prilike, međutim, golman Stojković bio je na visini zadatka.

Igrač utakmice je svakako golman Nobvog Pazara Đogatović koji je odoleo svim šutevima.
U nastavku se igralo nešto opreznije, iako je stvoreno još nekoliko prilika na obe strane.

Susret su obeležili incidenti na tribinama, zbog čega je utakmica dva puta bila u prekidu. Pristalice Novog Pazara su u 26. minutu, posle odluke glavnog sudije da ne dosudi prekršaj jasno i glasno zahtevale pravo i pravdu, utakmica je prekinuta i u nastavku meča bar u prvom poluvremenu sudilo se kako treba.

Duel je nastavljen nakon četiri minuta, ali je potom pomoćni sudija pogođen u glavu naočarima za sunce i došlo je do novog prekida. Posle konsultacija sa delegatom i sudijama meč je nastavljen uz poslednje upozorenje da će svaki naredni ispad izazvati trajan prekid utakmice.

Navijači partizana gađali su celo drugo poluvreme navijače novopazarske istočne tribine ali im ni momci sa Istoka nisu ostali dužni.

Epilog na tribinama 5:0 za Istočnu tribinu jer je hitna služba imala pune ruke posla, policija je energično intervenisala i sprečila veće incidente.

http://www.youtube.com/watch?v=PhB2ALTAkQY&feature=youtu.be

Odigrano juče: Spartak – Hajduk 0:0, Smederevo – BSK 2:0, Crvena zvezda – Donji Srem 1:0, Radnički Kragujevac – Jagodina 0:0, Radnički Niš – OFK Beograd 1:2, Rad – Sloboda 2:0, Javor – Vojvodina 0:4.

U 26. kolu sledeće nedelje igraju Hajduk – Javor, Vojvodina – Rad, Donji Srem – Smederevo, Sloboda – Novi Pazar, Partizan – Radnički Niš, OFK Beograd – Radnički Kragujevac, BSK – Spartak i Jagodina – Crvena zvezda

IMG_1639

 IMG_1661 IMG_1660IMG_1655

IMG_1650

IMG_1624

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO