Silovana maloletnica u Tutinu

Tutin – Novi Pazar – Dvojica braće iz Rožaja mesec dana silovali su maloletnicu iz Tutina a jednog od njih uhapsila je novopazarska policija, saznaje Regionalna televizija.

policija tutin
Foto ilustracija

Njih dvojica su maloletnicu upoznali jedne večeri prilikom izlaska i te noći su je silovali. Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica braće su nekoliko puta dolazili u Tutin i silovali maloletnicu, preteći joj da će joj ubiti porodicu ukoliko ih prijavi.

-Iživljavali su se, radili su joj različite gadosti. Kada su je silovali poslednji put, otišli su korak dalje, pa su joj gasili cigarete po telu. Pretili su joj da će joj ubiti celu porodicu ako nekome bude ispričala. Devojčica više nije mogla da izdrži pa se poverila majci koja je slučaj prijavila policiji, rekao nam je naš izvor iz istrage.

Prema našim saznanjima, uhapšeni se pred policijom branio da sa maloletnicom nije imao seksualne odnose a krivicu je svalio na svog brata za kojim policija traga.

-Rekao je da poznaje maloletnicu jer se njegov brat zabavlja sa njom. Tvrdio je da je nije prstom takao. Telo nesrećne devojke je prepuno povreda i ožiljaka od cigareta. Silovali su je više puta a mučenje je trajalo više od mesec dana. Maloletnica je bila kod lekara i pribavila je lekarski izveštaj iz kojeg se vidi da je mučena, rekao nam je sagovornik blizak istrazi.

izvor.Rtvnp

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO