Stefanović: Dug je put do finala plej-ofa

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je da očekuje iscrpljujuće polufinale plaj-ofa protiv Crvene zvezde, ali da će njegovi igrači pokušati da posle trijumfa u Kupu Srbije stignu i do završnice takmičenja u Superligi.

“Prva i druga utakmica na našem terenu mogu da otvore, ali i zatvore vrata finala. Dug je put, svaki meč je praktično jedan set. Oba tima imaju visok nivo motivacije, što se videlo i u četvrtfinalu. Kod njih je prisutna glad za trofejima, nadam se da je te želje ostalo i kod mojih momaka”, rekao je Stefanović.

Odbojkaši Novog Pazara dočekaće sutra od 18 časova u dvorani Pendik branioca titule Crvenu zvezdu u prvom meču polufinala doigravanja za prvaka Srbije, a serija će se igrati na tri pobede.

“Hoćemo da uživamo, kao i do sada. Pokušaće da isprave ‘kiks’ iz Kupa Srbije, možda smatraju da nisu imali ni sreće u polufinalu, a mi smo tada pokazali više koncentracije, znanja ili sreće, svejedno. Pre toga, dobili smo ih na našem terenu sa 3:0, ali to ništa ne mora da znači”, ocenio je Stefanović.

“Ako sve utakmice budu kao poslednja, biće veoma teško, posebno za kolegu (Dragana Kobiljskog) i mene. Ali u tome je draž bavljenja odbojkom i uopšte sportom”, dodao je on.

Trener Pazaraca izrazio je očekivanje da će biti zalačene sitnije povrede, koje prate neke njegove igrače tokom cele sezone.

U drugom polufinalu plej-ofa sastaće se novosadska Vojvodina i Jedinstvo iz Stare Pazove.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO